Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

користування мобільним додатком «Е-Poltava»

Надаючи свою персональну інформацію (персональні дані) або використовуючи Мобільний додаток «Е-Poltava» (далі – Мобільний додаток), Ви (далі – Користувач) погоджуєтеся з умовами і положеннями цієї Політики конфіденційності.

На виконання вимог Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року № 2297-VI персональні дані Користувача включені до бази персональних даних, володільцем якої є ГО «Інститут аналітики та адвокації» (далі – Адміністратор) з метою їх обробки, зазначеною у цій Політиці конфіденційності.

 

  1. Види даних, які збирає Адміністратор:

Адміністратор збирає дані необхідні для встановлення Користувачем Мобільного додатку, такі як: e-mail, номер телефону а також персональні дані, обробка яких необхідна для забезпечення подальшої взаємодії Користувача і Адміністратора чи третіх осіб та реалізації можливостей функціоналу Мобільного додатку в інтересах Користувача, зокрема, але не обмежуючись такими: прізвище, ім’я, по-батькові, видані на ім’я Користувача документи, підписані Користувачем документи, контактні телефони, адреси реєстрації місця проживання або фактичного місця проживання, адреса електронної пошти, сімейний стан, наявність дітей та їх дані, інші відомості, які Користувач надав про себе.

  1. Мета обробки персональних даних:

Зібрані за допомогою Мобільного додатку персональні дані обробляються Адміністратором з метою:

реалізації можливостей актуального функціоналу Мобільного додатку в інтересах Користувача;

забезпечення безперебійного функціонування Мобільного додатку, а також надання Користувачу необхідної інформації;

– відповіді на питання Користувача;

– надання Користувачу послуг технічної підтримки;

– внутрішнього аналізу і досліджень, ідентифікації тенденцій використання Мобільного додатку з метою його поліпшення;

–  відправки Користувачу Push-повідомлень, але тільки в межах, дозволених чинним законодавством або зазначених Користувачем.

  1. Права Користувача:

Відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року № 2297-VI Користувач як суб’єкт персональних даних має право:

  1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  3. на доступ до своїх персональних даних;
  4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини (Омбудсмен) або до суду;
  9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  11. відкликати згоду на обробку персональних даних;
  12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.
  1. Поширення персональних даних

Надані Користувачем персональні дані можуть передаватися органам місцевого самоврядування, державним органам і установам у відповідних, адекватних та ненадмірних межах, необхідних для виконання мети з якою здійснюється обробка персональних даних.

  1. Згода на збір та обробку персональних даних:

Реєструючись у Мобільному додатку / сервісі «Е-Poltava», Я – Користувач надаю згоду на обробку моїх персональних даних, а саме:

  • персональних даних, зазначених мною у електронній анкеті під час реєстрації та інших персональних даних, що будуть мною надані в подальшому для використання функціоналу Мобільного додатку;
  • персональних даних, володільцем або розпорядником яких є (або на законних підставах будуть в майбутньому) Полтавська міська рада та її виконавчі органи, підприємства, установи чи організації комунальної власності територіальної громади м. Полтави, інші органи державної влади та місцевого самоврядування, в обсязі та межах, що є необхідні для реалізації ними в моїх інтересах можливостей функціоналу Мобільного додатку;

Підтверджую те, що ознайомлений(-а) з текстом цієї Політики та повідомленням суб’єкту персональних даних про мету обробки персональних даних, і  правами, наданими мені згідно ст. 8 Закону України “Про захист персональних даних”.

  1. Файли Cookie

Мобільний додаток використовує файли Cookie. Це невеликі текстові файли, які Мобільний додаток відправляє на мобільний пристрій (смартфон) Користувача з метою запису його дій в мережі. Такі файли можуть використовуватися Мобільним додатком для поліпшення деяких аспектів роботи Мобільного додатку, для запису дій Користувача в мережі, а також для надання Користувачеві персоналізованої інформації та інших матеріалів. Користувач можете відключити використання файлів Cookie в меню параметрів браузера, однак в цьому випадку деякі функції Мобільного додатку можуть бути недоступні.

  1. Безпека

Адміністратор вживає заходи щодо захисту персональних даних. У число цих заходів входять процеси і процедури, спрямовані на зниження ризиків несанкціонованого доступу до персональних даних або їх розголошення. Однак Адміністратор не гарантує повного виключення зловживань персональними даними Користувача з боку правопорушників. Користувач зобов’язаний зберігати паролі для облікових записів в безпечному місці і не розголошуйте їх третім особам. Якщо Користувачу стане відомо про несанкціоноване використання його пароля або інше порушення безпеки, Користувач повинен негайно повідомити про це Адміністратора.

  1. Як відмовитися від Push-повідомлень

Якщо Користувач більше не хочете отримувати від нас Push-повідомлення, він може перейти в розділ меню «Налаштування» Мобільного додатку та деактивувати цю функцію.

  1. Зміна цієї Політики конфіденційності

Адміністратор може змінити цю Політику конфіденційності. Будь-які зміни Політики конфіденційності вступають в силу з моменту публікації її нової версії на сайті. Використання Користувачем Мобільного додатку після внесення змін означає, що Користувач ознайомився і приймає Політику конфіденційності із змінами.

© 2020 Poltava Smart City

Ваше резюме вiправлено! Очiкуйте, ми вам зателефонуемо!

Popup fon Popup fon